Podraščanin: Češku treba ozbiljno da shvatimo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podraščanin: Češku treba ozbiljno da shvatimo

Odbojkaš Srbije Marko Podraščanin rekao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom tima na Evropskom prvenstvu, kao i da Češku, rivala u osmini finala, treba ozbiljno da shvate.

Srbija je takmičenje u grupi završila sa maksimalnih pet trijumfa.

"Jako sam zadovoljan kako smo odigrali do sada, iz pet utakmica imamo pet pobeda, a posebno bih izdvojio pobede protiv Nemačke i Belgije. Prvi cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ostvaren, prvo mesto u grupi", rekao je Podraščanin u izjavi za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Odbojkaši Srbije u borbi za četvrfinale igraće sutra protiv Češke od 17.30, a srednji bloker srpske selekcije ističe da moraju dobro da se pripreme za taj susret.

"Očekuje nas Češka, koja je nepoznanica na papiru. Iskren da budem, nismo ih pratili, ali čim su se plasirali u osminu finala radi se o dobroj ekipi koju treba ozbiljno da shvatimo. Da se što bolje pripremimo i da opravdamo ulogu favorita", zaključio je Podraščanin.

Pobednik meča Srbija-Češka igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela Belgija - Ukrajina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.