Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 13:31

Pešić o Aleksi, ali i Dubaiju: “Imam ponude, ne znam šta ću…“

Da li će Svetislav Pešić i na jesen predvoditi “orlove“ u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, imajući u vidu da se sve glasnije priča o interesovanju Dubaija za njegove usluge?
To je bio jedno od pitanja na Pešićevoj večerašnjoj pres konferenciji koja se pričično odužila, ali je bila veoma zanimljiva, jer je selektor otvoreno odgovarao na sva pitanja.
“Znam, i ja čujem j…ga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << to se uvek priča. Kod nas svi znaju i brinu tuđu brigu. Pred nama i preda mnom su Olimpijske igre. Šta će se posle dešavati, stvarno ne znam. Ništa ne planiram, ako misliš na Dubai. Uopšte ne znam šta ću da radim, ništa ne planiram. Imamo puno ponuda, ili nekoliko ponuda. Od sada će moja familija da odluči. 
Želim da dam sve od sebe u pripremama za Olimpijske igrre. Velika nam je šansa da napravimo dobar tim i to su kratkoročni planovi, a stvarno ništa ne razmišljam posle Olimpijskih igara.
Koliko ja znam, nema nikakvih pregovora sa Dubaijem. Ja sam odlučio da stavim u prvi plan Olimpijske igre. Prvo ne znam ni da li ću da budem trener. Doći će nekad vreme kad i ja moram da kažem ‘dosta je bilo’. I pre nego što sam došao za selektora Srbije, bio sam odlučio da ne budem trener, pa me je moj sin Marko ubedio da nastavim.
Imamo prijatelje, pomažem im koliko mogu, a da li ću biti trener Dubaija, ne znam“, objasnio je Pešić.
Utisak mnogih je da se Aleksa Avramović preporodi kada dođe u reprezentaciju i da mu odgovara rad sa selektorom Pešićem.
“Aleksa mora pre svega da bude zdrav. On je igrač koji ima ogromne mogućnosti, ali mora da bude zdrav. On je imao povrede, to njemu puno remeti samopouzdanje. On ima veliku podršku od Željka koji mi je učinio veliku uslugu što ga je stavio na poziciju 1. On je malo drugačiji od ostalih.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.