Peruničić: Verujem u pobedu protiv Hrvatske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić: Verujem u pobedu protiv Hrvatske

Nakon lošeg početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i neubedljivog nastupa na Svetskom prvenstvu, naši najbolji rukometaši imaće priliku da u duelima sa Hrvatskom poprave utisak i publici u Beogradu pokažu da sadašnja generacija poseduje kvalitet.

Nerešen rezultat sa Belgijom i poraz od Švajcarske doveo je naš tim u nezavidnu poziciju.

Selektor Nenad Peruničić i njegov pomoćnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nedeljko Jovanović, veruju da će u dva kvalifikaciona meča sa Hrvatskom, u Beogradu i Zadru, podmlađena ekipa popraviti utisak u odnosu na partije sa Svetskog prvenstva.

Peruničić kao jedan od najvećih problema ističe činjenicu da igrači stagniraju, zbog nedovoljne minutaže u svojim klubovima. Hrvatima prepušta ulogu favorita zbog rezultata u prethodne 2 decenije, ali veruje da će beogradska publika napraviti atmosferu u kojoj je moguće doći do važnog trijumfa.

"Mi se ne plašimo nikoga. Ovi igrači su, bez obzira na jako loš rezultat na Svetskom prvenstvu, pokazali volju, motiv, disciplinu i to me hrabri, vidi se da im jako stalo. Ja verujem u pobedu protiv Hrvatske", poručio je Nenad Peruničić novinarima u sedištu Rukometnog saveza Srbije.

Selektor naše reprezentacije nije napravio mnogo promena u sastavu tima u odnosu na Svetsko prvenstvo. Okupljanje igrača zakazao je za nedelju, u Kovilovu. Prvi meč protiv Hrvatske, u dvorani "Aleksandar Nikolić", na programu je u četvrtak, dok se sledeće nedelje, isti rivali sastaju u Zadru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.