Peruničić: Meč sa Crnom Gorom stvar ponosa i odgovornosti

Izvor: Beta, 10.Jan.2020, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić: Meč sa Crnom Gorom stvar ponosa i odgovornosti

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu odlučujuća za ostanak njegove ekipe na turniru, ali i stvar ponosa, časti i odgovornosti. "Utakmica protiv Crne Gore je trenutak odluke ili nastavljamo ili se vraćamo podvijenog repa kući. Stvar je ponosa, časti, inspiracije i odgovornosti koje svi nosimo i predstavljamo svoju zemlju. Očekujem drugačiju reakciju ekipe nego u prethodnoj utakmici, da budu bistrije glave i sa više vere. Očekujem tvrdu, žestoku, fajtersku utakmicu. Od momaka ću tražiti sve što sam i do sad, da daju sve od sebe, pa i preko granice. Verujem da smo spremni da se izdignemo iz ove situacije i poraza u prvoj utakmici. Verujem i da imamo snagu, karakter da pokažemo zube i da pobedimo", rekao je Peruničić, preneo je sajt Rukometnog saveza.Rukometaši Srbije igraju u subotu od 18.15 u Gracu protiv Crne Gore, u drugom kolu na Evropskom prvenstvu u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Srpski rukometaši su sinoć u prvom kolu izgubili od Belorusije sa 30:35. "Situacija nije dobra, nismo krenuli kako treba, govorili smo o prvoj utakmici kao najvažnijoj. Bože moj, muškarci smo, znamo šta želimo. Takve situacije grade i ličnost i karakter. ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peruničić: Meč sa Crnom Gorom stvar ponosa i odgovornosti

Izvor: Danas, 10.Jan.2020

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu odlučujuća za ostanak njegove ekipe na turniru, ali i stvar ponosa, časti i odgovornosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.