Perica Dimitrijević potvrdio klasu na Kupu Srbije za seniore

Izvor: KGsport.info, 18.Mar.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perica Dimitrijević potvrdio klasu na Kupu Srbije za seniore

Rvač kragujevačkog Radničkog Perica Dimitrijević osvojio je zlatnu medalju na Kupu Srbije za seniore u rvanju grčko-rimskim stilom održanom proteklog vikenda u Subotici.
Dimitrijević je trijumfovao u konkurenciji takmičara do 63 kilograma, pošto je u borbi za zlato savladao Miljana Đukanovića iz beogradskog Radničkog. Za 33-godišnjeg Kragujevčanina, osvajača bronzane medalje sa Evropskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u Zrenjaninu prošle godine, ovo je još jedna potvrda nesporne klase i činjenice da se nalazi u samom vrhu srpskog rvanja. Inače, Dimitrijević je prethodnu sezonu rvao za KSV Viten, člana nemačke Bundes lige, jednog od najjačih takmičenja na svetu.
Pored Dimitirijevića, u Subotici se medaljom okitio i Nikola Simović, talentovani rvač Kragujevca. Njemu je pripala bronza u kategoriji takmičara 82 kilograma. Za Simovića je ovo prvo veće takmičenje u seniorskoj konkurenciji, tako da je osvojena medalja sigurno veliki podstrek za njegov dalji rad i napredak.
Najuspešniji u ekipnoj konkurenciji na ovom takmičenju bili su rvači beogradskog Partizana sa 179 osvojenih bodova, drugoplasirani zrenjaninski Proleter osvojio je 125, a beogradski Radnički i Subotički Spartak po 115 bodova.
Foto: Privatna arhiva Perice Dimitrijevića
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.