Perić: U tim sam pozvao najbolje rukometaše

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perić: U tim sam pozvao najbolje rukometaše

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da je za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u nacionalni tim pozvao pozvao najbolje igrače koje je mogao.

"Kriterijumi za pozivanje reprezentativaca su bili protivnici s kojima igramo, forma i da se uklapaju u viziju u odnosu na ono što se očekuje. Opredelio sam se za određene igrače u odnosu na ono što ove dve utakmice zahtevaju od nas", rekao je Perić za zvanični sajt Rukometnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saveza Srbije (RSS).

Srpski rukometaši će 29. oktobra u hali Pionir dočekati Crnu Goru, dok će četiri dana kasnije gostovati Izraelu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Perić je rekao da je prilikom izbora na prvom mestu bilo opredeljenje igrača da nastupaju za reprezentaciju. "Igrači se ne odazivaju zbog selektora, već zbog svoje zemlje. Odatle smo svi potekli, to predstavljamo, pamte se početak i kraj karijere, ali se pamti i zemlja iz koje si potekao, to je ponos. Različite stvari su rešavanje egzistencije, posao i državni tim", istakao je Perić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.