Pep bi ipak da kupuje u Barsi, ali ovom se niko nije nadao!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep bi ipak da kupuje u Barsi, ali ovom se niko nije nadao!

Nekoliko Barsinih igrača povezivalo se sa Mančester sitijem, ali ovo je novo ime na listi.

Kako prenosi Mundo deportivo, Pep Gvardiola želi da pojača konkurenciju Džou Hartu i da dovede Barsinog golmana Klaudija Brava.

Pep je navodno nezadovoljan posle slabijih izdanja Harta na Evropskom prvenstvu i želi da dovede novog golmana.

Prvobitno je u planu bio Mark Andre Ter-Štegen, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Barse, ali Katalonci nisu želeli ni da čuju za to, pa se Siti okrenuo starijem Bravu.

Nemac će posle dve godine najverovatnije konačno preuzeti mesto broj jedan, što bi moglo da natera Brava da razmisli o eventualnom odlasku.

Bravo ima 32 godine, a u Barselonu je stigao leta 2014. godine posle osam sezona u Real Sosijedadu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep poslao ponudu, šta će reći Barsa?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2016, 12:13

Pep Gvardiola je baš odlučan da kupi golmana u Barseloni...Katalonski mediji u subotu su pisali da španski stručnjak želi Klaudija Brava, dok engleski dan kasnije pišu da je Mančester siti zainteresovan za Mark Andre Ter-Štegena...Kako piše Dejli mejl, Siti je spreman da ponudi 24 miliona evra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.