Parker otkrio iz prve ruke kakvog Mitrovića je zatekao po povratku iz Srbije

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 19:53

Parker otkrio iz prve ruke kakvog Mitrovića je zatekao po povratku iz Srbije

Menadžer Fulama u potpunosti razume stanje srpskog napadača.

Menadžer Fulama Skot Parker rekao je da se Aleksandar Mitrović prilično neraspoložen vratio sa obaveza u reprezentaciji Srbije zbog promašenog odlučujućeg penala protiv Škotske.

Dugo će proganjati neiskorišćen jedanaesterac napadača Fulama u istorijskoj šansi koja se ukazala Srbiji za plasman da dugo iščekivano Evropsko prvenstvo.

Stanje napadača se ni nedelju dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasnije nije promenilo uprkos ubedljivoj pobedi protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija.

"Normalno je što se Mitrović vratio u klub razočaran, jer se Srbije nije plasirala na EP, a na sve to još je on promašio penal. Ali, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire s tim" - rekao je Parker.

Dodao je da nema ni najmanju dilemu da će bivši napadač Partizana do vikenda biti u potpunom fokusu na klupske obaveze.

"Problem svakog napadača je u tome što se sve gleda kroz golove. Smatram, naprotiv, da su njegove poslednje dve utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je radio za tim, bile izuzetne. Mislim da bi se i Mitrović složio sa mnom oko ovog stava, ali svejedno, znam da će učiniti sve da se što pre vrati golovima" - rekao je Parker.

Srpskom napadaču ne ide ni na klupskom planu pošto je poslednji gol postigao još pre više od dva meseca.

Priliku da prekine lošu seriju imaće u nedelju kada u London stiže ekipa posrnulog Evertona.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.