RUSIMA SE BAŠ IGRAO FUDBAL: Katastrofa Srbije u Moskvi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 18:01

RUSIMA SE BAŠ IGRAO FUDBAL: Katastrofa Srbije u Moskvi (VIDEO)

Baćuške slavile sa 4:0.
Fudbalska reprezentacija Rusije nanela je ubedljiv poraz Srbiji u Moskvi sa 4:0 (2:0) u prijateljskom meču odigranom na stadionu ''Lav Jašin'' u sklopu priprema Orlova za Evropsko prvenstvo. Rusi su odigrali odličan meč, ali je krajnjem rezultatu kumovala i činjenica da je Srbija već od 20. minuta igrala sa igračem manje kada je isključen Gajić.
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u odnosu na prvobitno saopšten spisak ostao je bez Dušana Vlahovića i Nikole Milenkovića. Vlahović je odustao zbog povrede leđa, a Milenković se vratio u Italiju zbog smrti generalnog direktora Fiorentine Džoa Baronea.
Dva tima poslednji put su se sastali u Ligi nacija 2020,...
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(SASTAVI) PIKSI ISPUNIO OBEĆANJE! Srbija u NOVOJ formaciji kreće u "operaciju zvanu EURO"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Imaćemo četiri defanzivca...Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije sastaju se danas u 18 časova na "VTB areni" u Moskvi gde će odigrati prijateljsku utakmicu pred punim stadionom...Nema dileme da nas očekuje spektakl, a utakmica će biti i odlična priprema Orlovima za predstojeće Evropsko prvenstvo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.