PLIVANJE: Anja Crevar u finalu Šampionata Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 12:19

PLIVANJE: Anja Crevar u finalu Šampionata Evrope

Dobri rezultati Srba na početku šampionata.

Anja Crevar izborila je mesto u finalu trke na 200 delfin na Evropskom prvenstvu u plivanju za takmičare do 23 godine u Dablinu.

Najbolja srpska plivačica štopericu je zaustavila na 2:12,53. To je bilo treće vreme u preliminarnoj rundi. Finale je na programu u 19.17 časova po srpskom vremenu.

Prvog dana takmičenja predsavnici Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su plivali u dva finala. Nina Stanisavljević je bila sedma na 50 leđno sa 29,11. Zlato je pripalo Holanđanki Gile sa 27,86.

Mladi Uroš Živanović osvojio je osmo mesto u odlučujućoj trci na 50 prsno. Do cilja je stigao za 27,83 sekundi. Slavio je Italijan Cerasuolo sa 26,94.

Ovo je prvo kontinentalno prvenstvo za takmičare do 23 godine, a zanimljivo je da na njemu učestvuju i predstavnici Sjedinjenih Američkih Država i Južne Afrike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANJA CREVAR OSVOJILA DVE SREBRNE MEDALJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Pančevka postavila novi nacionalni rekord za devojke u apsolutnoj konkurenciji

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Avg.2023, 09:04

Anja Crevar osvojila je dve srebrne medalje u disciplinama 200m delfin i 400m mešovito na Evropskom prvenstvu u Dablinu. Trku na 400m mešovito isplivala je sa vremenom 4:46:86, dok je u disciplini 200m delfin, sa vremenom 2:10:02 postavila novi nacionalni rekord za devojke u apsolutnoj konkurenciji....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.