Orlovi protiv Gruzije i Finske u kvalifikacijama za EP

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv Gruzije i Finske u kvalifikacijama za EP

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Gruzije, Finske i još jedne ekipe iz prvog kruga kvalifikacija u borbi za Evropsko prvenstvo, odlučeno je žrebom u Minhenu.
Iz kvalifikacione grupe u kojoj je Srbija plasman na kontinentalni šampionat 2021. godine obezbediće dva najbolja tima, pored Gruzije jer je domaćin turnira uz Nemačku, Češku i Italiju.

Trećeg rivala "Orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će dobiti kroz pretkvalifikacije i najboljeg iz grupe u kojoj su Švajcarska, Portugalija i Island.
Kvalifkacije za EP startuju u februaru sledeće godine i traju tačno godinu dana sa ukupno tri "prozora".
EP je na programu je od 17. avgusta do 3. septembra 2021. godine, uz učešće 24 selekcije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije protiv Gruzije i Finske u kvalifikacijama za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Gruzije, Finske i još jedne ekipe iz prvog kruga kvalifikacija u borbi za Evropsko prvenstvo, odlučeno je danas žrebom u Minhenu...Iz kvalifikacione grupe u kojoj je Srbija plasman na kontinentalni šampionat 2021. godine obezbediće dva najbolja tima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Raspored za kvalifikacije: Srbija kreće u Finskoj, pa čeka Gruziju

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2019

Posle imena rivala, košarkaška reprezentacija Srbije saznala je i raspored utakmica u kvalifikacijama za Evrobasket 2021. godine. Orlovi će svoj put ka Evropskom prvenstvu početi u Finskoj 20. februara naredne godine, dok će tri dana kasnije dočekati Gruziju. Sledeća utakmica je na gostovanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.