Orlovi otputovali u Budimpeštu

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 10:56

"Orlovi" otputovali u Budimpeštu

Fudbalska eprezentacija Srbije otputovala je u Budimpeštu gde je očekuje prva od dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

"Orlovi" se u subotu 14. oktobra sastaju sa Mađarskom u meču koji bi mogao da odluči ko će zauzeti prvo mesto grupe G.

Tri dana posle tog susreta, u Beogradu se naša reprezentacija sastaje sa Crnom Gorom.

Pomenute tri selekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se bore za dva mesta koje vode u Nemačku, a Srbija i Mađarska su na deobi prvog mesta sa po 10 bodova (uz meč više koji su odigrali "orlovi").

Crna Gora drži treće mesto sa osam bodova i sigurno je da će u srpskoj prestonici dodatno pokušati da dodatno pritisne Piksijevu selekciju.

"Šta ste očekivali da budemo na EP posle tri kola? Da li tražite rezultat ili bolju igru? Možemo da igramo bolje, ali rezultat je najbitniji. Nisam ni ja zadovoljan mnogim stvarima, pa ne kritikujem javno. Cilj Srbije i moj lični cilj je da se Srbija nađe na Evropskom prvenstvu. To je prioritet. Učinićemo sve da tako i bude. Nije alarmantna situacija. Da ne donosimo prerano neke zaključke. Da vidimo kraj, pa ćemo pričati o svemu. Nemojte imati dilemu da ćemo učiniti sve da odemo u Nemačku", rekao je selektor Dragan Stojković pred ove mečeve.

Srbiji će nakon ova dva meča ostati još jedan duel i to u Leskovcu protiv Bugarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Srbije otputovali za Budimpeštu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas su Budimpeštu gde je u subotu očekuje duel sa Mađarskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Nemačkoj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.