Orlićima krenulo sa Stolicom, prva pobeda!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlićima'' krenulo sa Stolicom, prva pobeda!

Veoma važan trijumf naše mlade reprezentacije večeras u Sofiji!

Posle samo jednog osvojenog boda u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i promene selektora, mlada (U21) reprezentacija Srbije večeras je ostvarila i prvu pobedu u ovom kvalifikacionom ciklusu, pod vođstvom novog selektora Ilije Stolice.

''Orlići'' su večeras gostovali u Sofiji, gde su odmerili snage sa domaćom selekcijom Bugarske i na kraju trijumfovali rezultatom 1:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Gol odluke postigao je rezervista Filip Stuparević u 87. minutu meča. Brzu akciju našeg tima je započeo Luka Ilić, koji je sa centra igrališta uposlio Stuparevića ispred kaznenog prostora rivala, ovaj je prihvatio loptu i sa oko 19-20 metara poslao snažan i precizan šut u donji desni ugao gola golmana Naumova - 0:1.

Stuparević je u 68. minutu ušao u igru umesto Ivana Ilića, minut kasnije je i Joveljić zamenio Vlahovića i očigledno je selektor Stolica napravio prave poteze u drugom poluvremenu.

Mogao je naš tim i ranije do vođstva, pogotovo sredinom drugog poluvremena, kada su u prilikama bili i Luka Ilić i Vlahović.

Posle ovakvog epiloga, reprezentacija Srbije se izjednačila po broju bodova sa Bugarskom, obe selekcije sada imaju po četiri boda iz tri utakmice.

U istoj grupi, Rusija i Poljska su danas igrale nerešeno, 2:2. Za četiri dana naša reprezentacija gostuje u Poljskoj, u okviru četvrtog kola.

-

Bulgaria U21  -  Serbia U21 Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK TERAPIJA URODILA PLODOM: Mlada reprezentacija Srbije pobedila Bugarsku na debiju selektora Ilije Stolice! Golčina Stuparevića u 87. minutu za trijumf

Izvor: Kurir, 11.Okt.2019

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je Bugarsku u Sofiji 1:0 u meču kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.