Orlići sa nulom napuštaju Evropsko prvenstvo

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlići'' sa nulom napuštaju Evropsko prvenstvo

Kadetska reprezentacija Srbije neslavno završila učešće na Evropskom šampionatu.

Posle Španije (1:0) i Nemačke (3:0), izabranici selektora Ivana Jevića poraženi su i u trećem kolu grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Ponovo bez postignutog gola, ovoga puta rezultatom 2:0, a bolji od njih bili su i Holanđani.

Dvostruki strelac za selekciju Holandije bio je Brajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brobi, koji je mrežu našeg tima pogađao u 26. i 55. minutu.

Holanđani su tako potvrdili prvo mesto u grupi, a na drugom mestu završila je Španija, koja je u trećem kolu deklasirala Nemačku sa 5:1.

Tabela Grupe D: Holandija 9, Španija 6, Nemačka 3, Srbija 0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Orlići bez ispaljenog metka i gol-razlikom 0:6 okončali Evropsko prvenstvo

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2018

Da li je moglo bolje, to je stvar neke dublje analize. Ono što je činjenica jeste da su Orlići imali pretešku grupu na Evropskom prvenstvu, pa nisu imali nikakve šanse da se uopšte upuste u borbu za plasman u narednu fazu, ali ne samo to - takmičenje su okončali bez postignutog gola sa gol-razlikom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.