„Orlići“ sa Danskom u poslednjem kolu

Izvor: RTS, 23.Jun.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlići“ sa Danskom u poslednjem kolu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Danske u poslednjem kolu grupe B na šampionatu Evrope. Meč počinje u 21.00 a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Mlada reprezentacija Srbije posle poraza od selekcija Austrije sa 2:0 i reprezentacije Nemačke sa 6:1, pokušaće da sa timom Danske popravi dosadašnji učinak i bar dođe do prvih bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Evropskom prvenstvu.

Na drugoj strani selekcija Danske je trenutno na drugom mestu u grupi i nastojaće da pobedom zauzme vodeću poziciju, a mnogo toga će zavisiti i od drugog meča u grupi u kome se sreću selekcije Nemačke i Austrije.
Našoj mladoj reprezentaciji je ovo oproštajni susret na šampionatu jer u narednu fazu takmičenja idu prvoplasirani iz tri grupe, kao i najbolji drugoplasirani timovi.
Meč mladih reprezentacija Srbije i Danske počinje u 21.00 a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka pada u Udinama

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2019

Odluka o prvoplasiranom timu u Grupi B na Evropskom prvenstvu za fudbalere uzrasta do 21 godine pašće u Udinama gde se u poslednjem, trećem kolu sastaju komšije Nemačka i Austrija. Nemci su bili efikasniji na startu pobedom nad Danskom (3:1) na krilima fantastičnog Marka Rihtera (dva gola i asistencija),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.