Izvor: Radio 021, 04.Sep.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" protiv Letonaca na "Karađorđu"

Mlada reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Letonije u utorak, 10. septembra, na "Karađorđu", u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Novi selektor mlade reprezentacije Nenad Milovanović okupio je igrače i započeo pripreme za novi kvalifikacioni ciklus za šampionat u Sloveniji i Mađarskoj. Oni već danas odlaze u Rusiju, gde će u petak odigrati prvi meč protiv Rusije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Osim Rusije, rivali u grupi su im još i Poljska, Bugarska, Estonija i Letonija. Upravo će Letonija biti protivnik Srbije u utorak, 10. septembra, kada će ove dve selekcije odmeriti snage u Novom Sadu.

"Grupa u kojoj se nalazimo možda nije previše atraktivna, ali znamo koliko nezgodne selekcije mogu da budu Poljska, Rusija, Bugarska, a ne smemo potcenjivati ni Letoniju i Estoniju. Jednostavno neće biti nijedne lake utakmice, ali idemo korak po korak", poručio je Milovanović.

Utakmica između Srbije i Letonije igra se sa početkom u 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mlada zvezda Čelsija neće igrati za Englesku?

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019

Nije dobio poziv, ima još jednu ponudu...Temi Abraham je konačno proradio, dobio je šansu da se dokaže kod Frenka Lamparda i načinio je svog trenera ponosnim...U duelima sa Noričom i Šefild junajted postigao je po dva pogotka, to je nažalost bilo dovoljno za "samo" četiri boda, kako su "Plavci"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.