Orlići nekompletni krenuli put Crne Gore

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" nekompletni krenuli put Crne Gore

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu i odmah krenula put Crne Gore na kontrolne mečeve koji će biti odigrani u Petrovcu i Podgorici.

Nakon obezbeđenog plasmana na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović odlučio je da u novembru testira nadolazeće snage.

Strateg "Orlića" pozvao je igrače rođene 1998. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine i mlađe za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i BJR Makedonijom koje će biti odigrane u Petrovcu i Podgorici.

Na današnjem okupljanju nisu se pojavili Luka Ilić (Breda) i Igor Zlatanović (Radnik), a svi ostali igrači stavili su se na raspolaganje selektoru.

Luka Ilić nije u mogućnosti da nastupi za mladu selekciju zbog povrede, a napadač Radnika priključiće se reprezentaciji nakon Kup utakmice sa Javor Matisom koja je zakazana za sredu.

Spisak igrača koje je selektor Đorović pozvao za ovu akciju nalazi se OVDE!

Ekipa se odmah nakon okupljanja zaputila za Crnu Goru gde će biti smeštena u hotelu "Splendid" u Bečićima.

Utakmica sa Crnom Gorom igra se 15. novembra od 13 časova u Petrovcu, a dan kasnije "Orlići" će odmeriti snage sa selekcijom BJR Makedonije u SC FS CG u Podgorici (13:00).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kolarov "može na miru u penziju"

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije šalom odgovorio na šalu...Nakon što je propustio oktobarske utakmice sa Crnom Gorom i Rumunijom kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov ponovo se stavio na raspolaganje selektoru Krstajiću...Fudbaler Rome rekao je da su "Orlovi" zaslužili da dobiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.