Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" nakon drame slomili Hrvatsku za bronzu na EP

Kadetska reprezentacija Srbije pobjedom nad Hrvatskom 76:71, osvojila je bronzu na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori.

U meču punom drame "Kockasti" su uglavnom bili u prednosti, ali je mlada selekcija Srbije uspjela da se vrati i da u završnici dođe do medalje.

Najefikasniji kod Srbije bio je Đorđe Pažin sa 22 poena, dok je Aleksandar Langović meč završio sa 17 poena i sedam skokova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Srbija je odlično krenula u meč i već poslije prve četvrtine vodila sa deset poena prednosti. U drugoj četvrtini su održavali prednost, ali je onda u nastavku meča uslijedio veliki pad u igri "Orlića".

Hrvatska treću četvrtinu dobija sa 23:14 i preuzima vođstvo, koje nisu ispuštali do skoro pred kraj. Poenima Đorđa Pažina Srbija dolazi do prednosti u posljednjem minutu i na kraju dobrom odbranom dolazi do bronze.

U meču za zlato sastaju se Crna Gora i Francuska.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kadeti Srbije pobedili Hrvatsku i osvojili bronzu na EP

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2017

Kadetska reprezentacija Srbije pobedom nad Hrvatskom 76:71, osvojila je bronzu na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori...U meču punom drame "Kockasti" su uglavnom bili u prednosti, ali je mlada selekcija Srbije uspela da se vrati i da u završnici dođe do medalje...Najefikasniji kod Srbije bio je Đorđe...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.