Orlići bez finala EP: Crna Gora slavila

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" bez finala EP: Crna Gora slavila

Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Crnoj Gori. U polufinalu, puleni Slobodana Klipe poraženi su od domaćina šampionata - 73:66.

Posle izjednačenje prve četvrtine, Crnogorci su se odlepili u drugom periodu igre, da bi u trećem stekli velikih 13 poena razlike. U poslednjoj četvrtini, naše nade, košarkaši rođeni 2001. i mlađi, su se trgli, uspeli da smanje, ali nisu imali snage za potpuni preokret.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Đorđe Pažin bio je najbolji u našoj selekciji sa 18 poena, dok je Aleksandar Langović ubacio 15. Stefan Vlahović je postigao 21 poen za Crnu Goru, a Jovan Kljajić 17.

U finalu, Crna Gora će igrati sa Francuskom, dok će Srbija i Hrvatska da odluče o bronzi. U prvom polufinalnom paru, "trikolori" su razbili "kockaste" - 83:60.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U16: Crna Gora zaustavila Srbiju

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2017

Orlići će se boriti za bronzu..

Nastavak na MVP.rs...

Kadeti Srbije bez finala na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017

Kadetska reprezentacija Srbije, igrači rođeni 2001. godine i mlađi, nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva koje se održava u Podgorici. Izabranici selektora Slobodana Klipe poraženi su u polufinalu od domaće selekcije Crne Gore 73:66...Srpski kadeti odigrali su najlošiji meč...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.