EP: Omladinci Srbije izvukli bod protiv Izraela u 93. minutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2022, 08:36

EP: Omladinci Srbije izvukli bod protiv Izraela u 93. minutu

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je danas nerešeno 2:2 (1:1) protiv Izraela u meču prvog kola grupe B na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj za igrače do 19 godina.

Srbija je povela u osmom minutu. Nemanja Motika je odlično prošao po levoj strani, oslobodio se protivničkih igrača i prosledio loptu u protivnički peterac.

Lopta je došla do Marka Lazetića koji je pogodio protivničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mrežu. Izrael je izjednačio u 17. minutu.

Oskar Gluh je sa ivice šesnaesterca veoma precizno šutirao i zatresao mrežu srpske selekcije.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

Izrael je poveo pogotkom Ibrahima u 74. minutu.

Srpska selekcija je do boda stigla u 93. minutu preko Stefana Lekovića.

Nakon što je lopta pogodila prečku, Leković je natrčao je na odbitak i glavom je poslao loptu u mrežu selekcije Izraela.

U drugom meču prvog kola grupe B, večeras od 20 sati igraće Engleska i Austrija.

Srbija će u drugom kolu 22. juna igrati sa Engleskom, a tri dana kasnije našoj selekciji sledi duel sa Austrijom.

Dve najbolje plasirane selekcije iz grupe izboriće plasman u polufinale EP, kao i automatski odlazak na Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, koje se 2023. održava u Indoneziji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OČEKIVANJA SU VELIKA: Srbija danas startuje na Evropskom prvenstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022

Prvi protivnik je Izrael...Pred nama je prventsvo Evrope u Slovačkoj u kojoj će nastupati i omladinska fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina. Orlići staruju danas od 17:30 utakmicom sa Izraelom...Ostali rivali Srbije u B grupi Evropskog prvenstva biće još Engleska 22. juna i Austrija 25....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.