Omladinci u polufinalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci u polufinalu EP

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se danas u polufinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj za igrače do 19 godina, pošto je u utakmici trećeg kola Grupe B pobedila Bugarsku sa 1:0.

Odlučujući gol na utakmici postigao je Staniša Mandić u 90. minutu.

Srbija koja brani titulu osvojenu prošle godine u Litvaniji, u prva dva kola ostvarila je dva remija, te joj je za siguran plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bila potrebna pobeda protiv Bugarske od bar dva gola.

Ipak, pošto je Nemačka savladala Ukrajinu sa 2:0, Srbiji je i minimalni trijumf nad Bugarskom bio dovoljan za plasman u narednu fazu.

Srbija će se u polufinalu EP sastati sa Portugalom koji je takmičenje u Grupi A završio na prvom mestu s maksimalnim učinkom - tri pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u finišu do gola i plasmana u polufinale EP

Izvor: Beta, 25.Jul.2014

BEOGRAD, 25. jula 2014. (Beta) - Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u petak u polufinale Evropskog prvenstva u Madjarskoj za igrače do 19 godina, pošto je u utakmici trećeg kola Grupe B pobedila Bugarsku sa 1:0...Odlučujući gol na utakmici postigao je Staniša Mandić u 90....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.