Oglasio se i Kokoškov, šta će biti sa Kingsima?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Kokoškov, šta će biti sa Kingsima?

Navijači željno iščekuju zvaničnu potvrdu.

Juče je kao bomba odjeknula informacija da će Igor Kokoškov postati novi selektor Srbije.

Mesecima se već govori o nasledniku Aleksandra Đorđevića, a izgleda da je izbor pao upravo na čoveka koji je osvojio Evropsko prvenstvo sa Slovenijom 2017. godine.

"Neko je neodgovorno pustio u medije. Nije ništa još zvanično. Čekam dozvolu Kingsa. Znaću više do kraja nedelje", otkrio je Kokoškov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u izjavi za Mondo.

On trenutno radi kao pomoćni trener Sakramenta u kojem će najverovatnije i ostati, s tim što se još uvek ne zna da li će Kokoškovu biti dozvoljeno da vodi reprezentaciju na predstojećim kvalifikacionim mečevima koji se igraju u februaru.

Ono što ne bi trebalo da se dovodi u pitanje jeste da će novi selektor predvoditi Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u junu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.