Ofanziva Iraca na rezerve Italije, pa šta bude (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ofanziva Iraca na rezerve Italije, pa šta bude (ANKETA)

Meč u Lilu biće jači trening za Azure pred osminu finala i susret sa Španijom, dok bi ostvljanima mogao da donese osminu finala. Ako pobede...

Gol Edera bio je dovoljan Italijanima da savladaju Švedsku (1:0) i osigura im ne samo plasman u drugu rundu Evropskog prvenstva, nego i prvo mesto na tabeli Grupe E. Međutim, upravo u tome leži problem kod tipovanja večeršanje utakmice s Republikom Irskom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Jasno vam je i bez nas da su Azuri kvalitetniji od momaka koje vodi Martin O'Nil, ali uvereni smo da će Antonio Konte iskoristiti ovaj duel da malo odmori one fudbalere koji su izneli najveći teret u prva dva kola, odnosno, da ukaže poverenje igračima iz drugog plana. To je važno i iz razloga što će Azuri u osmini finala kao prvoplasirani iz svoje grupe verovatno ići na Španiju, pa je jasno zašto će Konte danas odmoriti nosioce igre.

MOZZART KVOTE: 1 (2,50), X (2,95), 2 (3,90)

To s jedne strane može da priušti Ircima šansu da dođu do bodova koji bi ih uveli u narednu rundu takmičenja, ali s druge uopšte ne mora da bude tako jer nije retkost da igrači koji dobiju priliku s klupe daju sve od sebe kako bi ubedili selektora da ih zadrži u prvom timu. Čak devet izmena najavio je selektor Italije pa će biti zanimljivo videti kako će Tijago Mota sa desetkom na leđima dirigovati igrom Azura večeras.

Irci su odlučili da pojačaju napad na ovom meču pa će započeti duel sa dva napadača. Šejnu Longu društvo će od starta u špicu praviti Deril Marfi, a iza njih dvojice će dejstovati i uvek opasni Ves Hulahan, pa treba očekivati ofanzivu ka golu Azura od prvog minuta.

MOZZART Slobodne igre: Gol iz penala - kvota 4,50 

Zbog svega toga ovde nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. Jedino u šta smo sigurni je to da ne treba da očekujete više od dva pogotka, pošto se i jedni i drugi uglavnom oslanjaju na čvrste odbrane.

TROSTRUKI SUPERPAR: 1 (2,65), X (3,10), 2 (3,70)

Uostalom, i na većini njihovih međusobnih okršaja odigranih u poslednje tri decenije došlo je 0-2 gola. Italijani imaju bolji skor, a među Konteovim „drugopozivcima“ nalazi se nekoliko imena koja umeju da bljesnu, pa bismo mi ipak prednost dali Azurima.

ITALIJA – R. IRSKA (21.00)

Stadion: Pjer Marua u Lilu

Kapacitet: 50.186

Sudija: Ovidiju Hačegan (Rumunija)

ITALIJA (3-5-2): Sirigu – Ogbona, Barzalji, De Šiljo – El Šaaravi, Sturaro, Mota, Bernadeski, Darmijan – Zaza, Imobile.

R. IRSKA (4-4-2): Rendolf – Kolman, Dafi, O'Šej, Brejdi – Vilan, Hendrik, Kvin, Hulahan – Long, Marfi.

POSLEDNJIH PET

ITALIJA

Nemačka (G) 1:4

Škotska (N) 1:0

Finska (D) 2:0

Belgija (N) 2:0

Švedska (N) 1:0

R. IRSKA

Slovačka (D) 2:2

Holandija (D) 1:1

Belorusija (D) 1:2

Švedska (N) 1:1

Belgija (N) 0:3

MEĐUSOBNI SKOR

13 8 3 2 20:9

PREDLOZZI

KMB 1X&0-2

KI 1

*kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.