Odbojkašice su već postigle uspeh, ali sad nema stajanja!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice su već postigle uspeh, ali sad nema stajanja!

Pomoćni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Branko Kovačević ocenio je danas da je uspeh već postignut na Evropskom prvenstvu, ali da se ekipa time neće zadovoljiti i istakao da će učiniti sve kako bi "načinila još par koraka".





"Mislimo da je neki uspeh već postignut, jer je održan kontinuitet igranja u samim završnicama turnira. Mi u štabu, a ni devojke se time nećemo zadovoljiti, pokušaćemo da napravimo još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tih par koraka. Nebitno, ko god da je protivnik odredjeni pritisak postoji, ali ova ekipa je navikla da se bori s tom vrstom pritiska", rekao je Kovačević, a preneo je Odbojkaski savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u polufinalu Evropskog prvenstva u subotu protiv Italije, a Kovačević je rekao da je "to bilo i očekivano".

"Sve ide po planu. Ne štete mnogo slobodni dani i u neku ruku oporavka i da se trenira izmedju utakmica. Samo mi je malo čudno da je pored toliko slobodnih dana na kraju zgusnuto da se u dva dana igra polufinale i finale", rekao je on.

Reprezentativka Jelena Blagojević ocenila je da je ekipa u poslednje dve utakmice ušla sa znatno više energije, kao i da je to mnogo raduje.

"Nije bilo sjajno, srećni što smo opet u polufinalu, gde ćemo igrati protiv Italije, jednog kvalitetnog protivnika. Srećne smo što smo u polufinalu i što nas svi doživljavaju kao pretedenta za zlatnu medalu i svi nas gledaju kao ozbiljnu reprezentaciju. Radujem se što smo počeli da igramo dobro, jer u početku nije bilo bap 'bajno'", rekla je Blagojevićeva.

Ona je dodala da je posle dve nedelje boravka u Ankari sve postalo "malo dosadno", ali da ekipa ne namerava da prestane borbu za evropsku titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Uspeh je već postignut, ali se time nećemo zadovoljiti"

Izvor: B92, 05.Sep.2019

Pomoćni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Branko Kovačević ocenio je da je uspeh na prvenstvu već postignut, ali da se ekipa time neće zadovoljiti.."Mislimo da je neki uspeh već postignut, jer je održan kontinuitet igranja u samim završnicama turnira. Mi u štabu, a ni devojke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.