Odbojkašice srećne zog novog finala: Velika Italija, još veća Srbija

Izvor: RTS, 07.Sep.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice srećne zog novog finala: Velika Italija, još veća Srbija

Odbojkašice Srbije Mina Popović i Brankica Mihajlović srećne su zbog novog plasmana u finale na EP u Ankari. Igrale smo kao tim, rekla je Brankica Mihajlović za RTS.
Srbija je savladala Italiju sa 3:1 i u nedelju će se boriti za odbrane titule na Evropskom prvenstvu.

"Čestitala bih svima - devojkama, ekipi celoj, celom timu, celom stručnom štabu... Mislim da je ovo velika stvar, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre svega što smo pobedili jednu Italiju sa kojom znamo da nikada nije teško igrati. Sigurno su želele da nam vrate za izgubljeno finale Svetskog prvenstva, ali nismo dale. Od samog početka smo bile odlučne. Imale smo neke padove i uspone u igri, ali smo uspele da do kraja isteramo to naše i pobedimo", rekla je Mina Popović.
Srbija je do novog trijumfa nad Italijankama došla timskom igrom.

"Velika Italija, još veća Srbija. Svaka od nas dala je svoj maksimum i to je ono što je najbitnije. Igrale smo kao tim. U nekim trenucima, kada nije išlo, davale smo podršku, nalazile način da dobijemo ovu utakmicu. Italija je sjajna, igrali smo sa njima prošle godine finale Svetskog prvenstva. Uvek je jako teško igrati protiv njih. Sve su visoke, snažne devojke... Svi su govorili da je ovo finale pre finala, ali meni je zaista iskreno drago da smo uspele da se izborimo sa njima i nađemo u još jednom finalu", rekla je Brankica Mihajlović.
Finalni meč na programu je u nedelju od 18.30 časova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.