Odbojkašice sa Češkom za polufinale EP: Čuli smo da dolazi autobus iz Srbije

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 09:29

Odbojkašice sa Češkom za polufinale EP: "Čuli smo da dolazi autobus iz Srbije"

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće od 20 sati u Briselu protiv selekcije Češke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Pobednik ovog duela igraće u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Holandije, koja je u četvrtfinalu pobedila Bugarsku rezultatom 3:0 (25:11, 25:13, 25:19).

"Vrlo nam je bilo važno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budemo prve u grupi, kako bismo sebi olakšale put do finala. Bitno je da smo nastavili dobro da igramo u kontinuitetu, da se pobede ređaju... Publike i dalje malo, ali se nadamo da će od četvrtfinala biti više ljudi. Čuli smo da dolazi autobus iz Srbije, dolaze i naše porodice, sigurno će biti bolje", rekla je Bianka Buša pred ovaj meč.

Plasman u polufinale izborila je i selekcija Italije, koja je pobedila Francusku 3-0, po setovima 25:14, 29:27, 25:13.

Italija će u polufinalu igrati sa pobednikom meča Turska – Poljska, koji je na programu od 17 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije izgubile set od Čehinja, pa ubedljivo prošle u polufinale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2023

Odbojkašice Srbije savladale su selekciju Češke Republike sa 3:1 (24:26, 25:17, 25:11, 25:14) i plasirale se u sedmo uzastopno polufinale na Evropskim prvenstvima. Ekipa Đovanija Gvidetija izhgubila prvi set, a potom ubedljivom igrom došla do borbe za medalje. Protivnik u polufinalu u petak biće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.