Odbojkašice na EP sa Holandijom, Belgijom i Češkom

Izvor: RTS, 24.Nov.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice na EP sa Holandijom, Belgijom i Češkom

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi D sa selekcijama Holandije, Belgije i Češke na Evropskom prvenstvu naredne godine, odlučeno je žrebom u Bakuu.

U Grupi A će igrati selekcije Azerbejdžana, Nemačke, Poljske i Mađarske, dok su u Grupi B Gruzija, Italija, Hrvatska i Belorusija, a u Grupi C Rusija, Turska, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bugarska i Ukrajina.
Evropsko prvenstvo će se održati od 20. septembra do 1. oktobra naredne godine u Azerbejdžanu i Gruziji.
Sastave grupa su odredile nekadašnje reprezentativke Azerbejdžana Oksana Parhomenko Kurt i Valerija Korotjenko Mamadova.
Utakmice u grupama A i C će se igrati u Nacionalnoj gimnastičkoj areni u Bakuu, pa će takmičenje po grupama trajati četiri dana, od 22. do 25. septembra, dok će se u grupama B i D igrati od 22. do 24. septembra.
Sve utakmice, od osmine finala do borbi za medalje, odigraće se u Nacionalnoj gimnastičkoj areni u Bakuu.
Osmina finala će se igrati 26. i 27. septembra, četvrtfinala 28. i 29. septembra, a polufinala 30. septembra. Mečevi za medalje su na programu 1. oktobra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice dobile rivale: Dobar žreb za olimpijske vicešampionke

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2016

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u D grupi Evropskog prvenstva 2017. godine sa Holandijom, Belgijom i Češkom, odlučeno je danas žrebom u Bakuu...Srpske odbojkašice igraće u gradu Gendži na takmičenju koje se održava u Azerbejdžanu i Gruziji, od 20. septembra do 1. oktobra naredne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.