Odbojkašice idu na Rumuniju, Veljković veruje u pobedu

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice idu na Rumuniju, Veljković veruje u pobedu

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u nedelju u Ankari protiv Rumunije meč osmine finala Evropskog prvenstva.

"Nismo tako često igrale s njima, ja se sećam poslednjeg puta kad je bila Evroliga... Jako važno za nas je da nastavimo u istom ritmu, pogotovo posle Turske koju smo savladale i dobro odigrale. Bitno je da nastavimo tako i da gradimo našu igru korak po korak i da to što bolje izgleda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Verujem da će biti pobeda u našu korist", rekla je Stefana Veljković.

Utakmica Srbija - Rumunija igra se u nedelju od 16 časova po našem vremenu. Pobednik tog meča će u četvrtfinalu igrati protiv bolje selekcije iz duela Azerbejdžan – Bugarska.

U Ankari će u osmini finala igrati i Turska – Hrvatska. Pobednik te utakmice će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča Holandija – Grčka. U drugom delu žreba, u Lodju, sastaće se Nemačka – Slovenija i Poljska – Španija, a u Bratislavi Italija – Slovačka i Rusija – Belgija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.