Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije kreću u odbranu evropske titule

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije danas započinje odbranu titule na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv reprezentacije Finske.

Aktuelne svetske i evropske šampionke igraće u grupi A u Ankari, a pored Finske rivali će im biti još Bugarska, Francuska, Grčka i Turska.

Tim selektora Zorana Terzića, koji će krenuti u odbranu šampionske titule osvojene pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, čine tehničari Maja Ognjenović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica i Tijana Bošković, libera Silvija Popović i Teodora Pušić, srednjaci Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović, primači Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Srbija će prvi meč odigrati u petak protiv Finske od 16 sati, a dva dana kasnije odmeriće snage sa Bugarskom u istom terminu. Treća utakmica grupne faze očekuje ih u ponedeljak, 26. avgusta, protiv Francuske, dok će u sredu snage odmeriti sa Grčkom. Poslednju utakmicu u grupi, srpske odbojkašice odigraće 29. avgusta protiv domaćina Turske.

EP se održava od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.