Odbojkaši slavili pobedu uz Sašu Kovačevića

Izvor: Svet, 18.Sep.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši slavili pobedu uz Sašu Kovačevića

naslov: 
Odbojkaši slavili pobedu uz Sašu Kovačevića



excerpt: 
Pred polufinalni meč na Evropskom prvenstvu, naši odbojkaši uživali uz numere Saše Kovačevića u bečkom klubu "Scotch"...


tekst clanka: 
Pred polufinalni meč na Evropskom prvenstvu, naši odbojkaši uživali su uz numere Saše Kovačevića u bečkom klubu "Scotch". Pop pevač nalazi se na višednevnoj turneji po Austriji, a slobodno vreme koristi za gledanje Evropskog prvenstva u odbojci. Društvo mu prave njegov prijatelj Elvis iz Beča, inače vlasnik ovog kluba, kao i klavijaturista Ivan Kulić Žilavi. Na sinoćnom nastupu popularnog Zemunca, uživali su i pojedini odbojkaški reprezentativci koji su slavili prolazak u polufinale pomenutog takmičenja u kom ih čeka duel sa Rusijom. Osim igre naših odbojkaša, Saši su se dopali i muzički performansi koje, na oduševljenje publike, u pauzi svakog meča na prvenstvu izvodi naša folk zvezda Dragana Mirković.

 
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.