Odbojkaši Srbije započinju Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 09:56

Odbojkaši Srbije započinju Evropsko prvenstvo

Muška odbojkaška Srbije večeras igra u Perudji protiv Švajcarske u meču prvog kola grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Moramo da uvažavamo sve protivnike, da protiv svih igramo agresivno. Švajcarce ne znamo, sigurno na početku šampionata jesu protivnik koji će zavredeti našu pažnju. Evropsko prvenstvo se ne dešava svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan i mislim da su svi igrači svesni toga. Stariji to bolje razumeju, dok mladjima treba pomoći jer je ovo velika scena. Za njih nešto nepoznato", istakao je selektor Srbije Igor Kolaković uoči meča sa Švajcarskom.

On je naveo da većih problema u timu nema uoči starta EP.

"Ivović nije doputovao sa nama, zbog stomačnog virusa je ostao u Srbiji da se zaleči. Kovačević nije imao tešku povredu, ali gajimo nade da će tokom šampionata moći da nam pomogne. Na raspolaganju imamo dva primača, to su Kujundžić i Perić. Ono što su pokazali tokom priprema jeste garant da smo na toj poziciji dobro pokriveni", konstatovao je Kolaković.

Italija je pre dva dana u prvom meču grupe A pobedila Belgiju 3-0.

U grupi A se nalaze još selekcije Nemačke i Estonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.