Odbojkaši Srbije večeras sa Austrijom za maksimalan učinak

Izvor: RTS, 19.Sep.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije večeras sa Austrijom za maksimalan učinak

Odbojkaška reprezentacija Srbije poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva igra od 20.30 časova protiv Austrije. Direktan prenos meča je na Drugom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Izabranici Slobodana Kovača pobedom nad Belgijom 3:0 (25:19, 25:21, 25:19) kolo pre kraja takmičenja po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grupama obezbedili su prvo mesto u B grupi.

"Ova pobeda je bila važna zbog tog prvog mesta, mada uvek postoje igre i igrice. Dolaze do nas informacije da će Poljska da pusti nekoga, pa bismo mi išli u Holandiju, pa se menja cela grupa, išli bismo na Ruse i verovatno Slovence...", rekao je selektor Slobodan Kovač.
Srbija u Grupi B ima maksimalan učinak sa čeriri pobede.
Najbolji odbojkaši Srbije poslednji meč u B grupi igraće u Loto Areni protiv Austrije od 20.30 časova, uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.
Plasman u osminu finala izboriće po 4 selekcije iz svake grupe.
Šampionat Evrope se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji, a Srbija brani bronzanu medalju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač: Važna pobeda zbog prvog mesta u grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2019

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Belgije (3:0) u četvrtom kolu Evropskog prvenstva..."Do sada je Belgija igrala dobru odbojku. Zadovoljan sam odnosom i igrom. Dobro smo servirali, blok i odbrana su bili disciplinovana, to mora da bude...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sjajna Kovačeva Srbija 5/5! Poznati svi parovi osmine finala, naši imaju dva zicera, u subotu je prvi

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2019

Srbija ide u osminu finala Evropskog prvenstva za odbojkaše sa maksimalnih pet pobeda u pet mečeva grupne faze. Naši Orlovi su se tako priključili ostalim pobednicima grupa Poljskoj, Francuskoj i Rusiji kao jedini m neporaženim ekipama pred nokaut fazu. Srbija je grupnu fazu u Belgiji okončala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.