OVA fotografija je SVE!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA fotografija je SVE!

Srpska košarkašica Jelena Milovanović Bruks postigla spektakularan koš protiv Belgije na Evropskom prvenstvu. A pre meča je fotografisali u sobi sa sinom.

Foto: MN Press

Jelena Milovanović Bruks je privukla pažnju srpske javnosti kada je obelodanjeno da je na pripreme košarkašica Srbije na Zlatiboru, pred početak Evropskog prvenstva, povela i bebu.

Pokazala je da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni to što se nedavno porodila, nije smetnja da se priključi nacionalnom timu, a njena tromesečna beba postala je prava maskota srpskog tima.

Jelena se udala za američkog košarkaša Dejvida Bruksa prošlog septembra, a u martu ove godine dobili su sina kojem su dali ime Mateo David Bruks.

Ova 30-godišnja Kragujevčanka postala je pravi heroj meča protiv Belgije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva koje se odražava u Srbiji i u Letoniji.

U poslednjim sekundama utakmice dala je koš sa pola terena i donela Srbiji pobedu i maksimalan učinak u grupi.

Radost je bila neopisiva!

A pred meč je njena koleginica Nevena Jovanović, koja je u samom finišu "ukrala" loptu Belgijankama pri rezultatu 67:66, podelila ovu PRESLATKU fotografiju.

Lets go #EuroBasketWomen19#teamSerbia ❤ pic.twitter.com/h45Liv4y5o

— Nevena Jovanovic (@NJovanovic33) June 30, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.