OTAC DEMANTOVAO NATPISE Stefan Kovač može da igra za Srbiju!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC DEMANTOVAO NATPISE Stefan Kovač može da igra za Srbiju!

Puno prašine se podiglo u našim medijima oko mladog veznog fudbalera Čukaričkog, Stefana Kovača. Očekivalo se da će on zaigrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mladu selekciju Srbije, ali se to u septembru nije desilo.
Kvota u MaxBetu na trijumf Derbija protiv Kardifa je 2.45.
Pominjalo se da je njegov otac Milko 2015. godine potpisao ugovor sa Savezom Bosne i Hercegovine, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je on sada demantovao da se tako nešto desilo.
– Kažu da sam navodno potpisao neki papir da Stefan može da igra samo za BiH. Odgovorno tvrdim da nisam – kazao je Kovač senior, prenosi Sportski Žurnal.
Stefan ima 20 godina, a do sada je igrao za juniorsku i omladinsku selekciju BiH.
– Živim u Srbiji 34 godine, dete podržavam kao sportistu, ali ne želim da neko svali krivicu na mene, a da nisam imao nikakvog uticaja. Nikada ne bih pravio probleme Stefanu. Iskreno, voleo bih da dobijem bilo kakav papir, a znam da istog nema, i da mi pokažu moj paraf da sam na smetnji detetu. Znači da je nešto drugo u pitanju.
Stefan Kovač je bio omladinac Crvene zvezde, ali nikad nije dobio šansu u prvom timu crveno-belih. Umesto toga, prešao je u Čukarički početkom ove godine.
– Rekao sam istinu, pogađaju me i mnogobrojni komentari na portalima da sam obećao FS BiH da će Stefan da igra za njih. Raspitao sam se i prema nekim mojim saznanjima iz UEFA nema nikakvih prepreka da Stefan zaigra za mladu reprezentaciju Srbije. Lako se, uz malo volje čelnika FSS, može proveriti u UEFA. Tako će biti otklonjena svaka nedoumica i enigma. Znam da sam u pravu i da nisam nikakvim potpisom ugrozio karijeru sinu – zaključio je Milko Kovač.

The post OTAC DEMANTOVAO NATPISE Stefan Kovač može da igra za Srbiju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.