ORLOVI U BELGIJI: Nemačka prvi rival Srbije na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI U BELGIJI: Nemačka prvi rival Srbije na Evropskom prvenstvu

Meč počinje u 15 časova.

Odbojkaška reprezentacija Srbije danas od 15 sati protiv Nemačke počinje nastup na Evropskom prvenstvu. Šampionat se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji, a srpski tim igra u B grupi, prvo u Briselu, a potom u Antverpenu. Selektor Slobodan Kovač rekao je da njegov tim od početka mora da pokaže svoje kvalitete, jer na samom startu igraju sa najjačom ekipom u grupi B.

- Ne možemo da uđemo polako u EP, već u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvoj utakmici moramo da pokažemo sav svoj kvalitet i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Biće teško, ali dolazimo spremni i odlučni da napravimo dobar rezultat. Da li će to biti slučaj, videćemo na terenu. Respektujemo svakoga, ali prvo moramo da verujemo u sebe - rekao je Kovač u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Primač Nemanja Petrić istakao je da njegove saigrače i njega očekuje teško prvenstvo.

- Nemačka je dugogodišnji rival kojeg se sećamo iz ne baš lepe uspomene sa prošlog EP iz polufinala. Ozbiljan tim, koji godinama pokazuje da igra na visokom nivou, pogotovo na velikim takičenjima - rekao je Petrić.

Izabranici selektora Slobodana Kovača brane bronzanu medalju, a posle duela sa Nemcima očekuju ih mečevi protiv Slovačke, Španije, Belgije i Austrije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, poznata navijačica Spartaka iz Moskve.

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 22, 2018 at 4:46am PDT

Студенточки с @vstryaska 🤣🤣🤣 Вот так конкурс «Мисс Спартак» сплотил нас и направил в нужное русло)) Не нужен нам ваш малый бизнес и банковское дело, нам нужна ВЕТЕРИНАРНАЯ МЕДИЦИНА🤓

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Sep 5, 2018 at 11:29am PDT

Хорошо на даче летом!🤤🌞

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on May 12, 2018 at 8:57am PDT

Хочется взять отпуск, но я нигде не работаю

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jan 18, 2018 at 3:30am PST

Кто бы руку от лица помог отклеить🙄🤔

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Nov 22, 2016 at 1:28pm PST
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.