‘ORLOVI’ PRELETELI IZRAEL: Druga pobeda rukometaša u kvalifikacijama za EP

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ORLOVI’ PRELETELI IZRAEL: Druga pobeda rukometaša u kvalifikacijama za EP

Muška rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine održava u Poljskoj pošto je na gostovanju savladala Izrael sa 26:22 (13:10).
FOTO: STARSPORT

Izabranike Dejana Perića nije uzdrmao skandal sa odstranjivanjem iz reprezentacije golmana Nemanje Milića već su sigurnom igrom opravdali ulogu favorita u meču odigranom u Rišon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lezionu. „Orlovi“ su ključna tri gola prednosti stekli u prvom poluvremenu i prednsot su uspešno čuvali u drugom delu. Istina domaćin je u jednom trenutku uspeo da dođe na samo -1 (20:21), ali su naši igrači ponovo vezali dva gola za mirnu završnicu.
Najefikasniji u našem timu bio je Rastko Stojković sa sedam pogodaka, a Nikčević, Ilić i Zelenović su dodali po četiri. Na drugoj strani je blistao Čen Pomeranž sa devet pogodaka.
U drugom meču 2. kola grupe 4 Crna Gora je u Baru savladala Island sa 25:24. Sledeću utakmicu u kvalifikacijama Srbija igra 29. aprila naredne godine kada će najpre gostovati Islandu, a onda će tri dana kasnije ugostiti u našoj zemlji istu selekciju.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

LIGA 1: Olimpik čuva tron


PRIMERA: Pobeda Elčea sa dva igrača manje (VIDEO)


NOVA POBEDA HAMILTONA: Britanac sve bliže novoj tituli




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija slavila u Izraelu

Izvor: RTS, 02.Nov.2014

Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je domaći Izrael sa 26:22 (13:10) u drugom kolu Grupe četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Naši rukometaši su tako došli do druge pobede u ovim kvalifikacijama. ..17.43 - Počelo je drugi poluvreme...19.27 - Poluvreme u Rišon...

Nastavak na RTS...

Kvalifikacije za EP - ''Orlovi'' sjajni i u Izraelu!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2014

Posle jučerašnjih informacija o nedisciplini pojedinih reprezentativaca, pomalo smo se pribojavali meča sa Izraelom, ali nas je ekipa Dejana Perića još jednom obradovala i posle Crne Gore, savladala i Izrael u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.