OPOMENA U PRAVI ČAS: Srbija poražena u DRAMATIČNOJ završnici od Egipta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPOMENA U PRAVI ČAS: Srbija poražena u DRAMATIČNOJ završnici od Egipta!

Drugi meč na programu u nedelju.

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u prijateljskom meču od Egipta, u sklopu priprema za učešće na Evropskom prvenstvu koje će se održati naredne godine. Faraoni su slavili na Banjici rezultatom 27:28 (14:12), posle dramatične završnice.

Najefikasniji u redovima Orlova bio je Nemanja Ilić sa sedam golova, Nikola Crnoglavac je dao dva manje, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je između stativa blistao Cupara sa 12 intervencija.

Kod Faraona Jahija je stvarao probleme odbrani Srbije i sa šest pogodaka poneo epitet najefikasnijeg u pobedničkom timu, pet golova dao je Eldera, a četiri Hešam.

Srbija i Egipat odigraće u nedelju novi kontrolni meč, ali u niškom Čairu (18). Podsetimo, Evropsko prvenstvo se naredne godine održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, šampionat Starog kontinenta startuje devetog januara, a izabranici Nenada Peruničića igraće u grupi sa selekcijama Hrvatske, Crne Gore i Belorusije.

SRBIJA - EGIPAT 27:28 (14:12)

DVORANA: SC „Voždovac“.

GLEDALACA: 2.000.

SUDIJE: Marko Sekulić i Vladimir Jovandić (Srbija).

SRBIJA: Trnavac, Grozdanić, Vujić 2, Stanković, Crnoglavac 5, Đukić 2, Jelić, Pešić 1, Radivojević, Ilić N. 7, Ilić V. 1, Nikolić 3, Kukić 1, Kolaković, Milić, Sretenović 4, Mošić 1, Obradović, Cupara (12 odbrana).

EGIPAT: Elvakil 1, Moamen 1, Zein 2, Eldera J. 5, Hasan, Hairi, Hešam 4, Eldera S. 1, Elahmar 1, Jahia 6, Jousri 2, Sanad, Elmasri 1, Navar 2, Valid, Mamdu 2, Eltajar (6 odbrana), Hendavi (4 odbrane).

Pogledajte još slika sa meča Srbija - Egipat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CUPARA: Bitno je da budemo pravi i spremni na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019

Srbija poražena u prijateljskom meču protiv Egipta...Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara rekao je posle poraza u Beogradu od Egipta da je zadovoljan borbenošću ekipe i istakao da je u ovom momentu najvažnije dobro se pripremiti za izazove koji reprezentaciju očekuju na Evropskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.