OKRENUO SE NORVEŽANIMA: Maksimović zna kako Srbija može do trijumfa u Oslu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRENUO SE NORVEŽANIMA: Maksimović zna kako Srbija može do trijumfa u Oslu (VIDEO)

Orlovi imaju još jednu šansu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Ukrajinu na stadionu "Rajko Mitić" u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, već je utakmica završena remijem do kog su izabranici Andreja Ševčenka došli u sudijskoj nadoknadi (više pročitajte OVDE). Orlovima je sad preostalo jedino da se preko baraža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige nacija plasiraju na kontinentalni šampionat, a Nemanja Maksimović je već posle meča sa Ukrajinom izjavio da Ljubiša Tumbaković, kao i njegovi pomoćnici i igrači znaju koje su mane i vrline Norvežana sa kojima će se sastati u polufinalu baraža.

Odmah posle utakmice Maksimović je izneo prve utiske.

- Šteta što smo primili taj poslednji gol iz šuta koji je prošao između pet nogu, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Iz dva šuta su dali dva gola i raduje činjenica da se vidi poboljšanje u igri i da smo spremni za baraž - rekao je vezista Orlova.

Fudbaler Hetafea je istakao da se nada da će naša reprezentacija imati više sreće u baražu Lige nacija.

- Nekad nam nedostaje ta sportska sreća koja nam je sad okrenula leđa, ali bolje danas nego u baražu. Ovakvi golovi se jednoastvatno dese u fudbalu, ali mislim da smo pokazali veliki pomak u odnosu na meč sa Luksemburgom i da stalno napredujemo.

Orlove u martu očekuje duel sa Norveškom u polufinalu baraža.

- Radi se o jako kvalitetnoj reprezentaciji koju smo gledali protiv Španije kada su imali svoje šanse i biće teško na njihovom terenu. Međutim, mi polako prihvatamo šta novi selektor traži od nas, ali znamo njihove vrline i mane i trudićemo se da ih iskoristimo.

Deluje da naša reprezentacija nema jasnu okosnicu tima.

- Imamo 25 igrača koji mogu da igraju u svakom trenutku, a najbitnije je da ko god je na terenu da sve od sebe. Danas smo imali promena, ali to se nije videlo jer smo svi dali maksimum i igrali smo jednu dobru utakmicu. Selektoru je ovo tek treće okupljanje, mora da vidi sve igrače, a kad će ako ne u ovim utakmicama kad smo maltene već izgubili šansu da se plasiramo na završni turnir kroz kvalifikacije. Sad on najbolje zna na koga može da računa u martu i ko će dobiti priliku - poručio je Maksimović.

Kompletnu izjavu Maksimovića pogledajte u sledećem video prilogu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Majorke Laga Žuniora.

H y g g e 🌅

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Jul 8, 2019 at 11:01am PDT

🧜🏽‍♀️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Aug 6, 2019 at 8:21am PDT

⬛️ ◼️ ◾️▪️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Jul 31, 2019 at 12:07pm PDT

🔆

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on May 4, 2019 at 7:00am PDT

Día 1 de ☀️

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Mar 17, 2019 at 7:40am PDT

Lunes al sol ☀️ dos meses y medio postparto

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Sep 24, 2018 at 4:33am PDT

Mall☀️rca 💐

A post shared by Fabiola Parralo Macías (@fabiolapm7) on Mar 23, 2019 at 6:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.