OGLASILA SE TUŽNA REKORDERKA: Novom fotkom Ivana Španović poslala poruku celom SVETU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 10:47

OGLASILA SE TUŽNA REKORDERKA: Novom fotkom Ivana Španović poslala poruku celom SVETU (FOTO)

Najbolja atletičarka Srbije propušta Evropsko prvenstvo u Torunu.

Povreda na treningu Ivane Španović sprečila je srpsku rekorderku da učestvuje na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u atletici, koje će se održati u Torunu.

Najbolja atletičarka Srbije teško je podnela činjenicu da neće moći da putuje u Poljsku i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušati da napadne novo zlato u karijeri.

Tim povodom Ivana se oglasila na društvenim mrežama i zahvalila svima koji joj pružaju podršku u teškim trenucima tokom blistave karijere.

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

- Nije baš slika kojom sam mislila da ću najaviti pohod na 4. uzastopno zlato u Torunu, ali... zahvalna sam na porukama podrške koje primam od jutros - napisala je Ivana Španović na svom Instagram profilu, uz fotografiju zavijene noge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.