ODMAH PO POVRATKU IZ GRUZIJE: Reprezentativac potpisao za DRUGOLIGAŠA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:54

ODMAH PO POVRATKU IZ GRUZIJE: Reprezentativac potpisao za DRUGOLIGAŠA! (FOTO)

Promeni klub, ali ne i podneblje.

Odmah po povratku iz Tbilsija gde je sa reprezentacijom Srbije igrao protiv Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, centar Olrova Dušan Risitć je promenio klub, ali će i dalje ostati u Španinji.

Ristić je do sada nastupao za Tenerife, ali nije dobijao preveliku minutažu, zbog čega je usledila promena sredine.

Ove sezone je za Tenerife odigrao 17 utakmica, prosečno je na parketu provodio 11 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a postizao sedam poena uz 3,2 skokova.

PROTAGONISTAS | El pívot Dusan Ristic llega cedido por Lenovo Tenerife @CB1939Canarias

📝 https://t.co/Si31TCqTam#CaminoDeVuelta #BienvenidoRistic💙 pic.twitter.com/lEs9LvfRF2

— Longevida San Pablo Burgos 🫂 (@SanPabloBurgos) February 27, 2024

San Pablo Burgos trenutno nastupa u LEB Oro, drugoj španskoj ligi, nalazi se na četvrtom mestu i ima velike želje da se vrati u elitui.  Bez ikakve dileme Ristić biti veliko pojačanje za ekipu sa visokim ambicijama.

Ristić je bio deo reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine. Takođe jee na Mundobasketu osvojio srebrnu medalju na Filipinima.

Risitić je u karijeri igrao u Crvenoj zvezdi, Astani, Breši, Avtodoru, Fuelanbradi i Galatasaraju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Lenovo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vil Mozli se vratio u Srbiju

Izvor: B92, 27.Feb.2024

Američki košarkaš Vil Mozli (34) novi je igrač subotičkog Spartaka...Ovaj centar, nekadašnji student Nortvestern Stejt univerizeta, potpisao je ugovor do kraja sezone...Mozli je nastupao za Partizan od 2019. do 2021. godine, osvojivši sa crno-belima Kup Koraća 2020. godine...Posle Partizana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.