ODBOJKAŠICE SAGLASNE Ono pravo tek predstoji

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE SAGLASNE Ono pravo tek predstoji

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović ocenila je da dosadašnji tok Evropskog prvenstva ide po očekivanjima, ali ističe da protivnici nisu bili po meri.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 5,10 na pobedu odbojkašica Švajcarske protiv Španije na SP.
Sve ide kako smo očekivali. Imajući u vidu ko su nam bili protivnici u grupi, moram da priznam, bili su ispod našeg nivoa, ali to je značilo da se uigramo za četvrtak, osminu finala, četvrtfinle >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i sve ono što nam sledi – rekla je Ognjenovićeva.
Ona je navela da joj je drago što su protiv Finske i Francuske priliku da igraju dobile igračice koje nisu često bile u prvoj postavi, kao i da su pokazale da “može da se računa na njih”.
Srednji bloker reprezentacije Stefana Veljković ocenjuje da i pored maksimalnog učinka na Evropskom prvenstvu reprezentacija može “mnogo bolje”.
– Reprezentacije s kojima smo igrale nisu našeg nivoa i sigurno nismo igrali s istim motivom kao protiv Turske i jačih reprezentacija. Turska je najbolji protivnik u grupi, ali se nadam da ćemo meč privesti u našu korist – rekla je Veljković.
Srbiju u sredu očekuje meč protiv Grčke u četvrtom kolu Grupe A, dok se u petak sastaje s Turskom.
– Tri pobede od početka EP, mislim da iz utakmice u utakmicu postajemo sve jače. Naredni protivnik je Grčka. Nismo se susretali sa njom do sada… Zna dobro da odigra, ali ako mi budemo na nivou, ne bi trebalo da bude problema – rekla je Bojana Milenković.
Članak ODBOJKAŠICE SAGLASNE Ono pravo tek predstoji se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post ODBOJKAŠICE SAGLASNE Ono pravo tek predstoji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ognjenović: Dosadašnje protivnice nisu bile po meri

Izvor: B92, 27.Avg.2019

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović ocenila je da dosadašnji tok EP ide po očekivanjima, ali ističe da protivnici nisu bili po merilu..."Sve ide kako smo očekivali. Imajući u vidu ko su nam bili protivnici u grupi, moram da priznam, bili su ispod našeg nivoa, ali to je značilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.