ODBOJKAŠI PRED IZAZOVOM: Kolaković oredio spisak od 18 igrača pred Evropsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 14:08

ODBOJKAŠI PRED IZAZOVOM: Kolaković oredio spisak od 18 igrača pred Evropsko prvenstvo

Orlove čeka šampionat u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković odredio je spisak od 18 igrača na koje će računati na početku priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze: Tehničari: Vuk Todorović, Aleksa Batak i Andrija Vulikić. Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Božidar Vučićević. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Libera: Milorad Kapur i Miloš Krsteski. Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković. Primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović.

Reprezentacija Srbije počeće u ponedeljak, 24. jula, pripreme za EP 2023, koje će se odigrati od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.

Srbija će igrati u A grupi sa Švajcarskom, Belgijom i Italijom u Peruđi, a u Ankoni protiv Estonije i Nemačke.

Na početak priprema će doći 17 igrača. Srećko Lisinac se nalazi u fazi rehabilitacije posle povrede i priključiće se reprezentaciji kada bude bio spreman za trening u grupi. Ekipa će trenirati u Beogradu do 31. jula kad je predviđen odlazak na Kopaonik. Bazični deo priprema na Kopaoniku biće sproveden do 12. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.