O, NE: Novi dresovi Srbije se malo kome sviđaju, grb nikome, ali tu NIJE KRAJ mukama reprezentativaca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 14:19

O, NE: Novi dresovi Srbije se malo kome sviđaju, grb nikome, ali tu NIJE KRAJ mukama reprezentativaca (FOTO)

Samo da hoće proći to Evropsko prvenstvo...
Evropsko fudbalsko prvenstvo je uvek prava prilika za promociju specijalno dizajniranih dresova koje će reprezentativci nositi u okršajima na elitnoj kontinentalnoj smotri.
U Kataru na Mundijalu se nemačka Puma nije naročito proslavila sa dresovima Srbije, a turski portal "Esvaphane" objavio je navodni dres "Orlova" za takmičenje u Nemačkoj.
Čini se da je posao neznatno bolje urađen nego na Svetskom prvenstvu, bar što se tiče dizajna, s tim što će osporavani grb nažalost izgledati isto.
Dan posle fotografija dresova isplivalo je i kako će izgledati trenerke koje će naši igrači nositi u Nemačkoj. Očekivano,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.