Novi problem na EP u Nišu: Posle prokišnjavanja – virus

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 20:22

Novi problem na EP u Nišu: Posle prokišnjavanja – virus

Organizatori Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 18 godina u Nišu se suočavaju sa još jednim problemom.

Nakon prokišnjavanja krova u "Čairu", sada je prijavljen problem u vezi sa virusnom infekcijom.

Zbog toga se oglasila i FIBA zvaničnim saopštenjem u kom se navodi da se određen broj igrača i članova delegacija iz šest selekcija požalilo.

Reč je o pripadnicima timova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grčke, Finske, Litvanije, Slovenije, Španije i Turske. Svi su odsedali u istom hotelu, pružena im je medicinska pomoć, ali za sada nije poznat uzrok.

"FIBA, KSS i lokalni organizatori nastaviće da prate situaciju, uz razmatranje potencijalnog odlaganja mečeva“, navodi se u saopštenju FIBA uz želju za brzim ozdravljenjem svim koji su ovim pogođeni.

Podsetmo, pre toga je prekinut meč između Poljske i Turske zbog prokišnjavanja u niškoj hali, pa i klizanja nakon čega su igrači oba tima bojkotovali ostatak meča.

Reč je o istoj hali koja je prokišnjavala i prošle godine tokom duela Srbije i Belgije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.