Novi poraz srpskih rukometaša, Francuska prejaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz srpskih rukometaša, Francuska prejaka

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je večeras u Zagrebu u duelu sa Francuske sa 39:30 (19:12), u 2. kolu druge faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Svetski šampioni opravdali su ulogu favorita i, izuzev početnih 15 minuta, Srbiji nisu dozvolili ni jednog trenutka mogućnost da napravi veliko iznenađenje i dođe do prvih bodova u Zagrebu.

Francuzi su nametnuli brz tempo, pogađali iz svih pozicija i na kraju dali velikih 39 golova, što najbolje govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kakva je bila odbrana ekipe Jovice Cvetkovića, čije učešće je već ranije bilo lišeno većeg takmičarskog značaja.

Francuze je do trijumfa, kojim su došli na korak do polufinala EP, vodio Luka Karabatić sa sedam golova, njegov brat, rođeni Nišlija Nikola Karabatić dao je četiri i praktično presedeo drugo poluvreme na klupi, dok je kod Srbije sedam puta pogodio Nemanja Zelenović, a jedan manje Petar Nenadić.

Poslednji meč na prvenstvu "orlovi" igraju u sredu protiv Belorusije sa početkom u 16 sati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz srpskih rukometaša na Evropskom prvenstvu

Izvor: Beta, 22.Jan.2018

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Francuske sa 39:30, u četvrtom kolu Grupe I druge faze Evropskog prvenstva.Srbija ima nula bodova i poslednja je na tabeli, dok je Francuska prva sa osam.Najefikasniji u srpskom timu bio je Nemanja Zelenović sa sedam golova, dok je jedan manje dao...

Nastavak na Beta...

EP: Karabatić vodio Francuze do pobede nad Srbijom

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2018

Rukometaši Srbije poraženi su od Francuske rezultatom 39:30 (19:12) u 2. kolu druge faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj...Svetski šampioni opravdali su ulogu favorita i, izuzev početnih 15 minuta, Srbiji nisu dozvolili ni jednog trenutka mogućnost da napravi veliko iznenađenje i dođe do prvih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.