Izvor: RTS, 21.Avg.2022, 10:07

Nova prilika za medalju u Minhenu – Angelina Topić u finalu skoka uvis (19.00, RTS2)

Srpska atletičarka Angelina Topić nastupiće u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu u disciplini skok uvis. Topićeva će se boriti za medalju od 19 časova, direktan prenos je na Drugom programu RTS-a, a tok takmičenja pratite na našem portalu.
Mlada srpska takmičarka je u kvalifikacijama u trećoj seriji preskočila 1,87 metara i podelila prvo mesto sa Crnogorkom Marijom Vuković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Ćerka slavnog Dragutina Topića najavila je još bolji nastup u velikom finalu.
"Mislim da sam ovaj deo odradila kako treba, idemo još jače u finalu", izjavila je Angelina Topić.
Ona ima priliku da Srbiji donese četvrto odličje na Evropskom prvenstvu u Minhenu, nakon zlata Ivane Vulete, odnosno srebra Adriane Vilagoš i Armina Sinančevića.
Pored Topićeve, u finalu će nastupiti spomenuta Marija Vuković (Crna Gora), Mirela Demireva (Bugarska), Morgan Lejk (Velika Britanija), Julija Levčenko (Ukrajina), Mari-Lorens Jungflajš (Nemačka), Irina Geraškenko (Ukrajina), Brit Virman (Holandija), Lija Apostolovski (Slovačka), Elena Valortigara (Italija), Tatjana Gusin (Grčka), Tatjana Manučih (Ukrajina) i Solen Žiskel (Francuska).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li Angelina do čuda?

Izvor: B92, 21.Avg.2022

Srpska atletičarka Angelina Topić takmiči se od 19 časova u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu u disciplini skok uvis...Topićeva je predvodila grupu od pet skakačica u svojoj kvalifikacionoj grupi koje su "preletele" letvicu na 1,87 metara u Minhenu. Tri puta je bila na zaletištu i sva tri puta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.