Nova bruka BiH i Sava Miloševića

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 23:54

Nova bruka BiH i Sava Miloševića

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je novi težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

"Zmajevi" predvođeni Savom Miloševićem gostovali su ove večeri u Luksemburgu i poraženi su ubedljivim rezultatom 4:1 (2:0).

Bosna i Hercegovina od ranije je izgubila svaku šansu da se plasira na EURO, ali joj svakako ne ide na čast još jedan težak udarac u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubedljivog poraza, nakon što je Portugalija slavila na "Zenici" sa 5:0.

Luksemburžani su poveli u 6. minutu golom Olesena, a u 30. je Rodriges iz penala duplirao vođstvo.

Igrao se 55. minut kada je Mujakić postigao autogol i tako dodatno "ukopao" selekciju Sava Miloševića.

U trećem minutu nadoknade je Renato Gojković dao utešan gol za Bosnu, ali je u petom Rodriges, svojim drugom pogotkom, postavio konačan rezultat.

U istoj grupi J, Portugal je "sa pola snage" savladao Lihtenštajn u gostima sa 2:0.

Golove su dali Kristijano Ronaldo u 46. i Žoao Kanselo u 57. minutu.

Slovačka je nadigrala Island, rezultatom 4:2.

Oskarson je u 17. minutu doveo Skandinavce u prednost, a potom su redom za Slovake pogađali Kučka, Duda i dva puta Haraslin.

Drugi gol za Island i za konačnih 4:2 dao je Gudjonsen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova bruka BiH i Sava Miloševića

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2023, 09:49

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je novi težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.