Nisam očekivao da bude tako lako

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 08:27

"Nisam očekivao da bude tako lako"

Selektor odbojkašica Srbiej Đovani Gvideti bio je zadovoljan izadnjem svog tima u pobedi protiv Švedske na Evropskom prvenstvu.

Srbija je u osmini finala pobedila skandinavsku selekciju 3:0 posle 70 minuta igre i zakazala četvrfinale sa Češkom.

"Očekivao sam da možemo da pobedimo 3:0, jer je naš tim sigurno jači od Švedske. Ali, nisam očekivao tako lako. Ekipa je imala dobar pristup, odlično je igrala u bloku i odbrani. Šveđankama je bilo teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ostanu u meču, jer je svaki napad bio uhvaćen. Bilo je lepo za mene videti to. Sad se okrećemo sledećoj utakmici, koja je veoma važna. Ne znamo još protivnike. Imamo jedan dan za oporavak i za pripremu, to je dobro, ali ne i dovoljno. Ipak, tako je i našem rivalu, tako da ne možemo da se žalimo", rekao je Đovani Gvideti.

Srbija i Ćeška u četvrtfinalu igraće u sredu od 20 sati u Briselu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.