Nije Mitar alav...

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Mitar ''alav''...

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da je mogao da da još golova večeras protiv Luksemburga, ali da ne treba biti alav i da je ekipa najbitnija.

Mitrović je dao dva gola u pobedi Srbije nad Luksemburgom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Možda sam mogao da dam još koji gol, ali ne treba biti alav. Uvek može bolje. Lepo je ovo došlo posle poraza od Portugala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zadovoljan sam, idemo dalje", rekao je Mitrović novinarima u Luksemburgu.

Sada ima 28 golova za reprezentaciju Srbije.

Prestigao je Predraga Mijatovića i Borivoja Kostića na listi najboljih strelaca, ima isti broj golova kao Todor Veselinović, a jedan manje od Dušana Bajevića.

"Lepo je biti u društvu igrača koji su ostavili trag u svetskom fudbalu. Ne bih sebe poredio sa takvim imenima. Velika je čast biti među njima. Srećan sam zbog toga, ali je ekipa najbitnija, da ostvaruje rezultate", naveo je Mitrović.

Zadovoljan je zbog pobede u Luksemburgu.



"Pre svega mentalno teška utakmica posle poraza od Portugala. Ali, davali smo golove na vreme, rešili utakmicu i osvojili lepa tri boda. Dobro je što smo se vratili pobedama i bitno je da nastavimo ovako",
kazao je Mitrović.

Srbija ima male šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo. Sledi joj duel sa Litvanijom u oktobru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitrović: Lepa pobeda, čast je biti uz legende

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019

Dvostruki strelac u pobedi protiv Luksemburga 3:1 Aleksandar Mitrović izjavio je da je zadovoljan trijumfom i dodao da mu je čast što je na večnoj listi "preskočio" legendarne Boru Kostića i Predraga Mijatovića...Mitrović sada ima 29 golova, devet manje od Stjepana Bobeka..."Teška utakmica,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.