Nestrpljivo čekamo podne, Tumba je u sedištu UEFA, hoće li se vratiti sa dobrim vestima?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestrpljivo čekamo podne, Tumba je u sedištu UEFA, hoće li se vratiti sa dobrim vestima?

Od podneva sve će biti jasnije.

Posle neuspeha u ''običnim'' kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, reprezentacija Srbije ima još jednu šansu da na EURO 2020 stigne kroz baraž Lige nacija.

Njegov prethodnik Mladen Krstajić je zaslužan što smo se uopšte tamo i našli, a na Tumbakoviću je da krajem marta uspešno završi posao.

Ono što je već poznato, to je da ćemo u polufinalu baraža gostovati u Norveškoj 26. marta naredne godine, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u podne u sedištu UEFA u Nionu obaviće se žreb posle kog ćemo moći da dobijemo jasniju sliku protiv koga i gde ćemo eventualno igrati u finalu.

Naime, Škoti danas treba da saznaju ime svog rivala u drugom polufinalu, a to će biti Bugarska, Izrael, Rumunija ili Mađarska.

Selektor Ljubiša Tumbaković će predvoditi srpsku delegaciju na žrebu, a osim drugog polufinalnog para, veoma važna je odluka i gde će se finalni meč igrati.

Odgovore ćemo dobiti već za par sati...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat put za EURO – Srbija domaćin u potencijalnom finalu!

Izvor: B92, 22.Nov.2019

Žrebom u Nionu određeno je da je Srbija domaćin u finalu baraža Lige Nacija u kom se sastaje sa boljim iz duela Škotska – Izrael ukoliko prvo pobedi Norvešku...Na žrebanju je bilo 16 reprezentacija, među kojima i selekcija Srbije, čiji put kroz baraž počinje u Norveškoj...Ukoliko Srbija...

Nastavak na B92...

Baraž za EP, Srbija kreće iz Norveške

Izvor: RTS, 22.Nov.2019

Fudbaleri Srbije igraće protiv Norveške kao gosti u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Ukoliko savladaju Skandinavce, "orlovi" će se za nastup na šampionatu Evrope boriti protiv boljeg iz duela između Škotske i Izraela. Polufinalni mečevi baraža na programu...

Nastavak na RTS...

Sjajne vesti iz Niona, Srbija je sad još bliža Evropskom prvenstvu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

To smo čekali...Kako smo jutros i najavili, u Nionu je danas obavljen žreb baraža Lige nacija, koji će biti odigran krajem marta naredne godine...Poznato je već da je Norveška rival ''Orlovima'' u polufinalu, a danas smo saznali i drugi polufinalni par...Voljom žreba, rival Škotima biće selekcija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.